Speltips

Online på nätet finns det som bekant mycket av det mesta som till exempel nyheter, film, musik, webbutiker och så förstås spel av olika slag, vilket troligtvis är något av det roligaste man kan pyssla med på nätet. Här nedan följer några tips på olika spel som man kan spela online.

Don´t starve

Don´t starve är ett spel som släpptes i april förra året och som går att ladda ner via nätet. Spelet kan sägas tillhöra genren ”survival horror” och handlar således om att överleva i olika mer eller mindre skräckinjagande världar. Don’t starve går ut på att försöka få huvudkaraktären Wilson att överleva så länge som möjligt på en okänd ö till vilken den onde Maxwell fört honom. Läs mer om spelet här.

 

World of Warcraft

Är man ute efter en riktig utmaning i sitt spelande och inte bara fördriva en kvart eller två finns det egentligen inget annat alternativ än World of Warcraft eller WoW, som det också kallas. World of Warcraft är ett så kallat online-rollspel med miljontals spelare världen över. Då det finns oändligt många olika möjligheter i spelet är det svårt att inte fastna framför datorn i timmar eftersom det alltid finns någonting nytt att upptäcka.

Flash-spel

För den som inte är speciellt lockad av att sitta i timmar och lägga upp en strategi på hur man ska bli framgångsrik i ett rollspel finns som tur är även spel av enklare typ. Olika typer av så kallade flash-spel, som går att spela direkt i webbläsaren utan någon nedladdning och dessutom helt gratis har blivit allt vanligare under de senaste åren. På en rad olika sidor går det att välja mellan hundratals spännande spel inom genrer som sport, action, äventyr och strategi.

About

View all posts by